স্বাস্থ্য বাৰ্তা

ডিমৰু খাইছেনে কেতিয়াবা? গুণাগুণ জানিলে আপুনি বিচাৰি বিচাৰি খাব ডিমৰু

ডিমৰু হৈছে এবিধ মিঠা সতেজ অথবা শুকান ফল। সাধাৰণতে শুকান ডিমৰু ফল গোটেই বছৰ ধৰি উপলব্ধ। ডিমৰুৰ ইংৰাজী নাম Fig; বৈজ্ঞানিক নাম হ'ল Ficus...

জীৱনৰ উপহাৰ স্বেচ্ছা ৰক্তদান ! শৰীৰৰ কোনো ক্ষতি নোহোৱাকৈ ৰক্তদান কেনেকৈ কৰিব পাৰিব জানক…

আমি আটায়ে জানো যে, পেছাদাৰী ৰক্তদাতাৰ ৰক্তৰ পৰা HIV-কে ধৰি আন বহুতো ৰোগ বিয়পাৰ আশংকা অধিক| সেয়েহে ১৯৯৮ চনত উচ্চতম ন্যায়ালয়ে ভাৰতবৰ্ষত পেছাদাৰী ৰক্তদাতা...

কটা পিঁয়াজ কেতিয়াও ফ্ৰীজত নাৰাখিব…

কটা পিঁয়াজ সংৰক্ষণৰ বাবে ফ্ৰীজত ৰাখিব নালাগে।পিঁয়াজ ভাৰতীয় খাদ্যৰ এক গুৰুত্বপূৰ্ণ অংগ। মছলাৰ লগতে খাদ্যৰ সোৱাদ বৃদ্ধিৰ বাবে চালাডতো ব্যৱহাৰ কৰা হয়। কটা...

শীতৰ বতৰত আপোনাৰ পচন্দৰ খাদ্যৰ সৈতে সুস্বাদু ধনিয়াৰ চাটনিৰ জুতি লওক আৰু ইয়াৰ গুণাৱলীৰ সৈতে পৰিচিত হওক…

সুগন্ধি ধনিয়াৰ অন্তৰ্নিহিত বিস্ময়কৰ গুণাৱলী- আগকথা - আমাৰ ভাৰত উপ মহাদেশৰ পাকঘৰ সমূহৰ দৈনন্দিন প্ৰয়োগত ধনিয়া যেন শৰীৰত থকা আত্মাৰ সদৃশ ৷ হয় ধনিয়াৰ পাত,...

শীতকালত এই ব্যায়ামে আপোনাৰ শৰীৰক ফিট কৰি ৰাখিব…

শীতকালত শ্ৰেষ্ঠ ব্যায়াম: কিছুমান মানুহৰ ব্যায়াম কৰিবলৈ সময় নাথাকে। যদি আপুনিও তেওঁলোকৰ মাজৰ এজন, তেন্তে আজি আমি আপোনাক এটা উৎকৃষ্ট আৰু সহজ ব্যায়ামৰ বিষয়ে...

Popular