স্বাস্থ্য বাৰ্তা

এইবিলাক বস্তু খাদ্যত অন্তৰ্ভুক্ত কৰিলে স্মৃতিশক্তি বৃদ্ধি হোৱাৰ সম্ভাৱনা…

খাদ্যই মগজুৰ ওপৰত যথেষ্ট প্ৰভাৱ পেলায়। আমাৰ মগজুৱে কাম কৰিবলৈ পুষ্টিৰ প্ৰয়োজন। যদি মগজুৱে এনে পুষ্টিকৰ উপাদান নাপায়, তেন্তে মগজু দুৰ্বল হ’বলৈ আৰম্ভ কৰে।...

শৰীৰ সুস্থ কৰি ৰাখিবলৈ গাখীৰৰ লগত এইসমূহ বস্তু মিহলাই খাওক; শৰীৰ ছলমান খানৰ দৰে ফিট হ’ব

সঠিক ওজনত থকাটো গুৰুত্বপূৰ্ণ। গাখীৰ খোৱাটো ওজন বৃদ্ধিৰ বাবে আটাইতকৈ উপকাৰী। গাখীৰত কিছু বস্তু মিহলাই খালে ওজন দ্ৰুতগতিত বৃদ্ধি পায়।ক্ষীণ শৰীৰটোক নিৰ্জীৱ আৰু দুৰ্বল...

নিয়মীয়াকৈ বিলাহী খাওঁক আৰু হৃদৰোগৰ পৰা পৰিত্ৰাণ পাওঁক…

চিকিৎসা বিজ্ঞানত শেহতীয়াকৈ হোৱা গৱেষণাত এই কথা প্ৰমাণ হৈছে যে নিয়মীয়াকৈ বিলাহী খালে হৃদৰোগৰ পৰা হাত সাৰিব পাৰি। এই তথ্য সদৰী কৰিছে ব্ৰিটেইনৰ এদল...

চাহৰ লগত নিমখীয়া খাদ্য খাই ভাল পাই নেকি? যদি ভালপাই তেন্তে ইয়াৰ অপকাৰীতা বিষয়ে জানক

বেছিভাগ মানুহেই চাহৰ লগত নিমখীয়া খাদ্য ভাল পায়। কিন্তু চাহ-নিমখৰ এই সংমিশ্ৰণে আপোনাৰ ক্ষতি কৰিব পাৰে।ভাৰতৰ বেছিভাগ মানুহেই আপোনাক চাহৰ প্ৰতি আকৰ্ষিত আৰু শীতকালত...

ঠাণ্ডা বতৰত কবি খাব লাগে, শৰীৰটো ফিট থাকে !

শীতকালত বজাৰত কবি প্ৰচুৰ পৰিমাণে পোৱা যায়। কবি খালে ৰোগ প্ৰতিৰোধ ক্ষমতাও শক্তিশালী হয়। আনহাতে কবি শাক-পাচলি আৰু চূপ দুয়োটা ৰূপতে খাব পাৰি।শীতকালত বজাৰত...

Popular