স্বাস্থ্য বাৰ্তা

পানী কেতিয়া , কিয় আৰু কিমান পৰিমাণৰ খাব লাগে জানো আহক…

আমাৰ শৰীৰত যিকোনো কামৰ বাবে নিতান্তই প্ৰয়োজনীয় এক উপাদান হ’ল পানী। এজন ব্যক্তিয়ে বহু সময় খাদ্য নোখোৱাকৈ থাকিব পাৰিলেও কিন্তু পানীৰ অবিহনে দীঘলীয়া সময়...

৩০ বছৰৰ পিছত এনেদৰে ছালৰ যত্ন লওক, মুখলৈ গ্ল’ আহিবলৈ আৰম্ভ কৰিব…

৩০ বছৰ বয়সৰ পিছত ছালৰ উজ্জ্বলতা কমিবলৈ আৰম্ভ কৰে। এই সময়ছোৱাত ছালখনক এটা বিশেষ ৰুটিনৰ প্ৰয়োজন হয়। ইয়াত আমি আপোনাক এনে কিছুমান টিপছ গ্ৰহণ...

ৰাতি মূলা নাখাব! ৰাতি মূলা খালে শৰীৰৰ ক্ষতি হোৱাৰ সম্ভাৱনা…

মূলা বহুতো গুণেৰে ভৰপূৰ। কিন্তু ৰাতি মূলা সেৱন কৰিলে শৰীৰৰ বহু ক্ষতি হ'ব পাৰে।সেয়েহে ৰাতি মূলা খোৱাৰ পৰা বিৰত থাকক। মূলা বহু ধৰণে যেনে...

আমলখি খোৱাটো স্বাস্থ্যৰ বাবে উপকাৰী। কিন্তু, কিছুমান লোকৰ বাবে আমলখি খোৱাটো স্বাস্থ্যৰ বাবে হানিকাৰক…

আমলখি হৈছে প্ৰতিটো ঋতুতে খাব পৰা খাদ্য। কিন্তু কিছুমান মানুহৰ বাবে আমলখি সেৱন ক্ষতিকাৰক হ’ব পাৰে যদিও উপকাৰী নহয়। আহকচোন কেনেকৈ?আমলখি হৈছে প্ৰতিটো ঋতুতে...

গাখীৰৰ লগত মিহলাই মাত্ৰ এটা বস্তু খাওক আৰু গাঁঠিৰ বিষকে ধৰি বহু সমস্যাৰ পৰা আপুনি সকাহ পাব…

গাখীৰ খোৱাতো সকলোৰে বাবে উপকাৰী। গাখীৰত প্ৰচুৰ পৰিমাণে কেলচিয়াম থাকে যাৰ ফলত হাড় মজবুত হয়। গাখীৰ হৈছে শৰীৰ গঠন কৰা খাদ্য,পান কৰা যিয়ে শৰীৰক...

Popular