Breaking

বাৰিষা বতৰত ছালৰ যতন লওক এইদৰে …

0 106

 বৰষুণৰ পানীত বেছি সময়লৈ নাথাকিব, নহ’লে ভৰিৰ আঙুলিৰ চেপাত ঘা হ’ব পাৰে ।

২) ঘৰ পোৱাৰ পিছতে হাত-ভৰি চাবোনেৰে ধুই শুকুৱাই ল’ব । ৩) আপুনি যদি চাকৰিয়াল, তেন্তে অফিচত কাপোৰ এযোৰ অৱশ্যেই ৰাখিব যাতে তিতিলে সলাব পাৰে ।

৪) বৰষুনৰ দিনত ৰাস্তা-ঘাট বোকা-পানীৰে ভৰি পৰে । পিছলো হয় । গতিকে ভৰি দুখন ঢাক খাই থকা ৰেইন প্ৰুফ জোতা-চেণ্ডেল পিন্ধিব ।

৫) কপাহী আৰু ছিন্থেটিক কাপোৰ নিৰ্বাচন কৰিব ।

৬) বেক্টেৰিয়াৰ সংক্ৰমণৰ পৰা নিজক বচাবলৈ বেছি পৰলৈ তিতা কাপোৰ পিন্ধি নাথাকিব ।

Leave A Reply