স্বাস্থ্য বাৰ্তা

ডায়েবেটিছ হ’লে খেজুৰ নাখাব! ডায়েবেটিছ ৰোগীয়ে খাব পাৰে খেজুৰৰ গুটি! কেনেকৈ খাব…

খেজুৰত চেনিৰ পৰিমাণ বেছি।ডায়েবেটিছ ৰোগীয়ে খেজুৰ খাব নালাগে।কিন্তু খেজুৰৰ গুটিত কিছুমান উপাদান থাকে, যিয়ে তেজত থকা গ্লুক’জক শক্তিলৈ ৰূপান্তৰিত কৰাত সহায় কৰে! ইয়াৰ উপৰিও...

চুলিৰ বাবে কলাজেন উৎপাদনৰ হাৰ বৃদ্ধি কৰিবলৈ কেনেধৰণৰ খাদ্য খাব…

শৰীৰত কলাজেনৰ লগতে অন্যান্য মৌলৰ অভাৱ হ’ব পাৰে।কাৰণ হৈছে অনিয়ন্ত্ৰিত জীৱনশৈলী আৰু অস্বাস্থ্যকৰ খাদ্যাভ্যাস। যিয়ে কলাজেন উৎপাদনৰ হাৰ হ্ৰাস কৰে।এই কলাজেনে চুলিৰ ঘনত্ব বৃদ্ধিত...

দামী ছানস্ক্ৰীণ নহয়! তিয়হৰ ৰসে ৰ’দত পোৰা দাগ আঁতৰাই পেলাব! কেনেকৈ ব্যৱহাৰ কৰিব…

গ্ৰীষ্মকালত তিয়হে ৰ’দৰ পৰা হোৱা ছালৰ বিষ কমোৱাত সহায় কৰে। অৱশ্যে কেৱল বাহ্যিকভাৱে ঘঁহিলেই নহয়, তিয়হ খোৱাতো বহু উপকাৰ পোৱা যায়। তিয়হত থকা খনিজ...

কঁকালৰ বিষত ভুগিছে নেকি? এই তিনিটা যোগ আসন কৰক…

কঁকালৰ বিষ আজি এক সাধাৰণ সমস্যাত পৰিণত হৈছে। অফিচত ঘণ্টাৰ পিছত ঘণ্টা বহি থকা বা গোটেই দিনটো ঘৰৰ কামত ব্যস্ত থাকিলেও কঁকালৰ বিষ যিকোনো...

ফল-মূল খোৱাৰ সময়ত এই ভুল নকৰিবঃ নিমখ, মছলা ফলৰ বাবে একেবাৰে উপকাৰী নহয়…

বহুতে ফলমূলত নিমখ দি খায়। আনহাতে বজাৰত কিছুমান মছলা পোৱা যায় যিবোৰ মানুহে ফলমূলত লগাই খায়। এনে কাৰ্যই আপোনাৰ শৰীৰৰ যথেষ্ট ক্ষতি কৰিব...

Popular